Új jelszó kérése
Termék részletek


No1. Mosódiólabda baby csomag+mosólabda akltivátor+mosogép méregtelenítő

No1. Mosódiólabda baby csomag+mosólabda akltivátor+mosogép méregtelenítő

Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
No1 Mosódió Labda
Csak természetes hatóanyagokkal fejti ki hatását, ezért nagyszerűen kíméli bőröd. A mosódólabdával mosott ruhában nem maradnak mosószer-maradványok, amik irritálhatják a bőrt és allergiát okozhatnak, így a mosás valóban egészséges! Színes és fehér ruhákhoz egyaránt használható, nem fakítja a színeket, nem színezi el a fehér textilt. A mosódiólabda vasaláskönnyítő hatású, az ilyen mosás után örömmel tapasztalod majd, milyen könnyű a vasalás.

A No.1 Mosódió Labda egyedi innovációja a bőr és környezetbarát mosódió praktikus és egyszerű felhasználására, hatásfokának erősítésére, habzásának fokozására és illatának vonzóbbá tételére irányult. A mosódió, a megújult forma és felhasználás által, mint természetes és folyton megújuló alapanyag az egészség és a környezettudatosság egyik népszerű szereplőjévé válhat a mindennapi életben, a mosás, a tisztítás és higiénia területén egyaránt! A mosódió felhasználása nem jár semmiféle környezeti terheléssel, nem károsítja az élő vizeket, bőrbarát, adalék anyagoktól mentes, egészséges, hipoallergén. A megújult csomagolással és az oltalommal védett technológiával a mosódió fogalma új értelmet nyer, hiszen nem csak felhasználásában egyedi, hanem hatásfokát tekintve jóval hatékonyabb, mint az innovációt megelőzően.
Vezető bőrgyógyászok és háziorvosok ajánlásával.

Nemzeti oltalomba vett innováció.
Származási hely: EU
Egy labda egyszerre 9 kg ruha mosásához is elegendő mosódiót tartalmaz. (1 db Mosódió Labda 5 alkalommal felhasználható.)

Összetevők:

organikus mosódió, habszivacs, B.S Regen mikrokultúra, természetes kamilla kivonat.

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés