Új jelszó kérése

Termékek


Habermann mellbimbó védő S-es, 2 db
Habermann mellbimbó védő S-es, 2 db
Az angol Habermann bimbóvédő puha, teljesen szagtalan szilikonból készül, amely pótolja és védi a kisebesedett mellbimbót szoptatás közben.
Pillangó alakja elősegíti, hogy a baba szopás közben az anya melléhez érjen. A baba így érzi az anya bőrének illatát és szopásával fokozza a tejelválasztást és a bőrkontaktus is teljes.

A korszerű, vékony, szilikonból készült bimbóvédők használata nem, vagy csak alig csökkenti a tejmennyiséget. Ha szükséged van erre a segédeszközre, olyat válassz, amely pillangó alakú, hogy a baba orra a melledhez érhessen és érezhesse az illatát. Különböző méretekben létezik, legjobb, ha mellbimbód mérete alapján te választasz.

A bimbóvédő a következő esetekben lehet hasznos:

Segíthet a cumizavaros babák mellre szoktatásában. Hasonló anyagú és alakú, mint a cumi, ezért az a baba is megszoptatható így, aki idegenkedig a csupasz mellbimbótól, mert sokáig nem szophatott.
Ha a baba ismételt, gyakori kísérletek után sem tudja rendesen bekapni a bimbót, meg lehet próbálni bimbóvédővel.
Ha hasznosnak érzed, és úgy gondolod, így jobb szoptatni, bátran használhatod akár egy éven keresztül is. Gondosan ügyelj a tisztán tartására és néha próbáld meg nélküle. Hátha menni fog!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés