Termékek


Medinatural illóolajok - többféle illatban
Medinatural illóolajok - többféle illatban
Ezen termékek különböző illatai különböző áron kaphatóak. Az illat kiválasztásánál az árkülönbözet minden esetben fel van tüntetve.

Az aromaterápia örömét keresed? Szeretnél az illóolajok bűbájos erejével mesés hangulatot varázsolni a kuckódba?
Amikor beköszönt a hűvös, zord időjárás az illóolajok kirobbanó erővel lépnek a színre, mert micsoda megkönnyebbülés egy fárasztó nap végén elmerülni pár csepp illóolajjal „fűszerezett” forró aromaterápiás fürdőben - hunyd le a szemed és és kész a varázslat. Élvezd és érezd, ez a természet ajándéka! Ilyenkor gyakoriak a légúti- és a felfázásos megbetegedések is.

Az illóolajok utóbbiak ellen is hatékonyan lépnek fel, sőt a fűtésszezonban a száraz levegő párásítása során pár csepp illóolaj hozzáadásával mesés hangulatot teremthetsz és fertőtleníted a levegőt is az otthonodba.

Az illóolaj párologtatást többnyire a jó közérzet, kellemes hangulat megteremtése céljából alkalmazzuk, közben fertőtlenítjük a levegőt, és attól függően, hogy milyen illóolaj illatozik a párologtatónkban, frissítő, élénkítő vagy éppen nyugtató, altató, esetleg afrodiziáló hatással van ránk.

Az illóolaj a növény életerejének, energiájának hordozója. gyakran úgy is emlegetik, mint a növény illatos szívét vagy a teljes lényegét. Az illóolajoknak megvan az a bűbájos tulajdonságuk, hogy képesek előcsalogatni, felidézni az emlékeket. Az emberi elme képes illatok ezreinek megkülönböztetésére – minden illóolaj illatában hordoz egy emlékképet. Mindannyiunkban megvan a képesség, hogy felismerjük ezeket, legyen az jó vagy rossz illat.

A téli hidegben és sötétben jóleső érzés gyertyákat, mécseseket gyújtani a lakásban, melyekkel otthonosabbá tehetjük a környezetünket. Sokan az ünnepek közeledtével úgy próbálják megteremteni a téli hangulatot, hogy adventi, karácsonyi illatú illóolaj keveréket párologtatnak az otthonukban

Az illóolajok igazi csodák, fantasztikus erejükkel - amit a természet által birtokolnak - jobbá teszik majd a világod!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés